May

Nerede Bu Kuşlar/Görevimiz Doğa 1 kitabının yazarı Yunus MEŞE ile öğrencilerimiz okulumuzda okur-yazar buluşması etkinliğinde buluştular.

Nis

Kızılay tarafından okulumuzda kan bağış kampanyası yapılmıştır.  Kan bağışıyla katkı sağlayan velilerimize ve yaptıkları resimlerle destek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

Okulumuzda bulunan merdiven aralarınının çocuklarımız için tehlike oluşturmaması için güvenlik filesi ile kapattık.

Mrt

2/E Sınıfı öğrencilerimiz yaşlılarımıza nasıl davranmamız gerektiğini sınıflarda oynadıkları drma etkinliğiyle arkadaşlarına anlattılar. Güzel bir farkındalık oluşturan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklerle Çanakkale zaferi ve Şehitlerimizi anma programı velilerimizin katılımıyla düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda uyguladığımız sınıfını temiz tut uygulamsıyla her ay en çok temiz sınıf seçilen şubelere top hediye ediyoruz. Bu ay toplarını alan sınıflarımızı tebrik ediyorum.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu program beğeniyle izlendi.

Mrt

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri bilim merkezine düzenledikleri gezilerle yeni ufuklara yelken açıyor.

Mrt

Okulumuz bahçesinde yapılmış olan ağaç kenarlıkları öğrencilerimizin güvenliği için sökülmüştür. Çocuklarımızın düşmelerine neden olan parkeler zemenle eşit hale getirilmiştir.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik Medya Okuryazarlığı konulu Tübitak Bilim söyleşisi 06.02.2024 tarihinde yapılacaktır.

Ock

Karne heyecanı yaşayan çocuklarımıza 15 günlük tatil boyunca mutluluklar diliyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri paylaşım etkinliği kapsamında özel eğitim öğrencileriyle getirdikleri yiyecekleri paylaştılar.

Ock

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukları Şivlilik hediyeleriyle sevindirdi. Okulumuz öğrencilerinede belediyemiz tarafından verilen şivlilik hediyeleri dağıtıldı.

Ock

İdareciler, personel, kat görevlileri ,öğrenciler ve öğretmenlerimizle okulumuzda sıfır atık kampanyası sürdürülmektedir. Ayrıca yağmur suyu toplama ve sulama çalışmalarımızda devam etmektedir.