Ock

Okulumuz Müdür Yardımcısı Ebuzer Oğuz tarafından 4. sınıf öğrencilerimize dijital beceri arttırma amaçlı pictoblox tanıtım eğitimleri ve tinkercad 3d resim tasarlama eğitimleri  yapılmaktadır.

Kas

24 kasım öğretmenler gününü öğretmenlerimizle yenen yemekte kutladık.

Kas

Konya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarmaya Hazırım proje kitapları okulumuzda öğrencilere dağıtılarak başlanmıştır.

Kas

Okulumuz ders giriş ve çıkış saatleri güncellenmiştir.

Şbt

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde de hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Okulumuzda Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meram Belediyesi işbirliği içersinde düzenlenen Mega Projesi kapsamında "Meram Sağlık Köyü Yaşam Merkezi" gezisi düzenlendi.

Ekm

İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KOCA, okulumuzu  ziyaret etti.

Eyl

Polonya'nın Chojna şehrinde düzenlenen işbaşı gözlem faaliyeti başladı. Faaliyete okulumuzdan Sınıf Öğretmeni Cengiz Yavuz katılmıştır.

Eyl

ESTONYA / Tallin İşbaşı Gözlem hareketliliği 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenmiştir.

Eyl

2022-2023 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor; aramıza yeni katılan öğrencilerimize ve velilerimize hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum...

Şener AYDOĞAN

Selçuk İlkokulu Müdürü

Haz

Okulumuzda 27.06.2022 tarihi itibariyle açılacak olan Yaz Kur'an Kursu ve öğleden sonra açılacak olan eğitim, sanat, spor ile ilgili kurslar için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Kesin kayıt için kurslar açıldıktan sonra form doldurulacaktır.

Haz

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü liderliğinde 2019-1-TR01-KA101-065251 Başarı için Özgüven ve Motivasyon Projesinin 27/05/2022 tarihinde Konya Mevlana Öğretmenevinde çalıştayı gerçekleştirildi.

May

Okul olarak kuruculuğunu yaptığımız Hayvan Dostlarımız eTwinning projemizi tamamladık.

Mrt

Okulumuzdan 3, Türkiye'nin çeşitli illerinden 7, Romanya'dan 1 öğretmenin katılımıyla "Hayvan Dostlarımız" eTwinning projesine başladık.