Okulumuzda 3 Ocak 2022 Pazartesi Günü Kan Bağışı Etkinliği Düzenlenecektir.

Okul Müdürümüz Şener AYDOĞAN'ın 2021 - 2022 Eğitim öğretim Yılı Mesajı

OKUL KIYAFETİMİZ

2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİMİZ

Haz

Bakanlığımız tarafından hazırlanan "Telafide Bende Varım Programı" Okulumuzda 5 Temmuz -31 Ağustos tarihleri arasında uygulanacaktır.

Haz

Okul öncesi eğitimden yararlanamamış olan çocukların hazırbulunuşluk düzeyini artırmak ve onların ilkokula akranlarıyla eşit şartlarda başlamalarını sağlayabilmek amacıyla yapılacak olan okul öncesi yaz eğitimileri kayıtları başlamıştır.

Öncelik hiç eğitim alamamış öğrencilere verilecek olup anasınıfı çağında olan bütün öğrenciler kayıt yaptırabilecektir.

Haz

En az bir büyük poşet atık kitaplarını güvenliğe teslim et, adını yazdır, rozetini kap.

Haz

Kuruculuğunu yaptığımız "Sıfır Atık" eTwinning projesi tamamlanmıştır. Nisan ayında Türkiye'den 5 ve Azerbaycan'dan 1 ortak okul ile başlayan proje 10 Haziran itibariyle tamamlanmıştır.

Haz

Kuruculuğunu yaptığımız "Geri Dönüştürüyorum" eTwinning projesi tamamlanmıştır. Nisan ayında Türkiye'den 6 ve Azerbaycan'dan 1 ortak okul ile başlayan proje 10 Haziran itibariyle tamamlanmıştır.

Nis

Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum.

Şener AYDOĞAN

Selçuk İlkokulu Müdürü

Nis

Okulumuz emekli hizmetlisi Ali DEMİREL (Ali Abimiz) geçirdiği kalp krizi sonucu 19/04/2021 Pazartesi günü vefat etmiştir.

Nis

Okulumuzun da kuruculuğunu yaptığı "Sıfır Atık" eTwinning Projesini başlatmış bulunuyoruz.

Nis

Okulumuzun da kuruculuğunu yaptığı "Geri Dönüştürüyorum" eTwinning Projesini başlatmış bulunuyoruz.

Nis

Okulumuz 4. Sınıf Zeka Oyunları Takımı "Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında" Türkiye Finallerinde Konya da 1. Türkiyede 53. olarak büyük bir başarı elde etmiştir.

Nis

İbadetlerimizin makbul, dualarımızın kabul olması dileğiyle Ramazan ayımız mübarek olsun inşallah.